Sign up to newsletter


 

  No products in the cart.

  O Nama

  slider3

  Ooh la la je brend koji je osvojio tržište ponudom uvozne obuće svih tipova po cenama prilagođenim savremenom potrošaču koji želi da dobije maksimalni kvalitet za novac koji plaća. Naša filozofija zasnovana je na maksimalno raznolikoj ponudi i smelom dizajnu kako bi kupcima ponudili alternativu u odnosu na tradicionalne modele i tradicionalan način određivanja cena. Ooh la la asortiman čini preko 1000 artikala ženske, muške i dečije obuće, odabranih svetskih proizvođača koji moraju da ispune visoke standarde u izradi obuće kako bi stekli pravo da budu deo Ooh la la brenda. Obuća sa Ooh la la znakom može se pohvaliti najboljim odnosom cene i kvaliteta, jer dolazi iz istih fabrika kao i obuća prestižnih brendova, uz daleko povoljnije cene.

  Prodaja Ooh la la obuće beleži vrtoglav rast iz godine u godinu i već prelazi obim od MILION PARI CIPELA godišnje. Centralni deo Ooh la la asortimana zauzima ženska obuća. Tokom sezone predstavljamo preko 100 modela čizama, preko 100 modela sandala i preko 200 modela cipela. Ovako širok izbor garantuje da uvek možete pronaći obuću kakvu ste želeli, pri čemu su naši modeli uvek u skladu sa modnim trendovima za tekuću sezonu, posebno kada je reč o urbanoj obući za šetnju i izlaske modernog, vedrog i mladalačkog dizajna. Posebno nas raduje činjenica da Ooh la la obuću kupuju mladi, koji najbolje razumeju aktuelne trendove i u određenoj meri ih sami formiraju, kao i žene na vrhuncu karijere, koje imaju najstrožije zahteve kada je obuća u pitanju. Takođe nudimo odličnu selekciju muških cipela i patika originalnog dizajna, među kojima su posebno popularni modeli za svaki dan koji su udobni i manje formalni od klasičnih modela cipela.

  Ooh la la je brend koji je nastao na višegodišnjem iskustvu u prodaji cipela i suštinskom razumevanju lanca proizvodnje i prodaje, kao i potreba savremenog kupca. Naša želja je da postepeno uvedemo revoluciju u shvatanje kupovine obuće na našim prostorima i edukujemo kupce da biraju kvalitetnu a povoljnu obuću.

  Mi nismo prodavci, mi smo partneri koje vi trazite!